Meer resultaten voor Woonwinkel

Woonwinkel
Woonwinkel Stad Dendermonde.
Over een goede huisvesting beschikken is een essentieel element om zich ten volle te kunnen ontplooien. Slechte huisvesting kan leiden tot gezondheidsproblemen armoede onderwijsachterstand. Iedereen moet kunnen beschikken over een aangepaste woning van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs in een behoorlijke woonomgeving. Ook gezinnen met de minste kansen. Dit is ons doel. Waarvoor kunt u bij ons terecht? Als u duurzaam bouwt verbetert u het wooncomfort en de woonkwaliteit van uw huis en bespaart u op uw energie en waterfactuur.
De Woonwinkel Gemeente Oostkamp.
Inwoners kunnen er terecht voor informatie advies en begeleiding over wonen. Een overzicht van woningen die te huur staan in de regio info over de Vlaamse Huursubsidie een checklist om te controleren of een woning in goede staat is. Huren van een sociale woning wat zijn de voorwaarden hulp bij inschrijving bij de sociale huisvestingsmaatschappij of sociaal verhuurkantoor.
De Woonwinkel in het gemeentehuis gemeente Bonheiden-Rijmenam.
015 50 28 59. De Woonwinkel in het gemeentehuis. In juni 2010 opende de Woonwinkel zijn loket in het gemeentehuis. Je kan er terecht met vragen over premies en subsidies woonkwaliteit huurwetgeving sociale woningen en leningen energiezuinig wonen bouwen en verbouwen woningaanpassingen inbraakbeveiliging. Een medewerker van Igemo beantwoordt je vragen en gaat zo nodig met jou op zoek naar een oplossing voor je woonprobleem. Het loket bevindt zich naast dat van de dienst Ruimtelijke Ordening gelijkvloerse verdieping en is open elke donderdag van 9 tot 12 u.
Woonwinkel.
Meer weten over de woonwinkelwerking? Veerle Verkest Isabelle Malfait Nathalie Vandendriessche Annelies Vierstraete. 051 32 14 93 woonwinkel Izegem. 051 33 74 74 woonwinkel Ingelmunster. 056 67 11 85 woonwinkel Oostrozebeke. 056 67 32 14 woonwinkel Wielsbeke. 056 50 91 80 woonwinkel Ledegem. Sociaal huren kopen lenen. Gemeentelijk ruimtelijk structuurplan GRS.
Gemeente Ingelmunster Lokale Woonwinkel.
Een huis verbouwen misschien heb je recht op een premie? Moet je als huurder je kapotte raam herstellen? Heb je recht op een huursubsidie? Wanneer moet je een leegstandsheffing betalen? Dankzij een intergemeentelijke samenwerking tussen de gemeenten Ledegem Izegem Ingelmunster Wielsbeke en Oostrozebeke kan elke inwoner van Ingelmunster bij de woonwinkel terecht voor informatie over vele woonvragen. Gemeentelijke verbeteringspremie voor eigenaars-bewoners. Gemeentelijke verbeteringspremie voor huurwoningen. Gemeentelijke aanpassingspremie voor woningen bewoond door senioren of personen met een handicap. Provinciale premie ter voorkoming van CO-vergiftiging. Gewestelijke verbeterings en aanpassingspremie.
De Woonwinkel Gemeente Zedelgem.
Goedkope energieleningen via WVI. Premies van de Vlaamse Gemeenschap. Gemeente Zedelgem Snellegemsestraat 1 8210 Zedelgem. Bezoekersparking Pater Amaat Vynckeplein.
Sint-Katelijne-Waver.
Wil je meer weten over premies? Is de kwaliteit van je woning niet in orde? Zoek je een sociale lening of een sociale woning? Wens je informatie over huren of verhuren? De Woonwinkel is een loket in het gemeentehuis waar toekomstige inwoners terecht kunnen voor gratis uitleg begeleiding advies folders brochures en aanvraagformulieren over. premies en subsidies op Federaal Vlaams provinciaal en gemeentelijk niveau. de woninghuurwet contract brieven opzeg herstellingen. sociale woningen huren kopen lenen formulieren. energie besparen ecologisch wonen bouwen en verbouwen.
Woonwinkel.
Men kan er ook terecht voor het aanvragen van allerhande premies en voordelen op het vlak van huisvesting. Sociale dienst OCMW Torhout. 050 22 12 33. 050 22 12 33. fax 050 21 70 86.
Woonwinkel Regio Tielt Stad Tielt.
De Vlaamse Wooncode kent aan de gemeente een centrale rol toe in het uitstippelen van een woonbeleid in de gemeente en het nemen van concrete maatregelen ter ondersteuning van dit beleid in de gemeente. Veelal wordt echter vastgesteld dat gemeenten onvoldoende slagkracht hebben om dit waar te maken en dat het uitbouwen van een volwaardig woonbeleid en een woondienst méér slaagkansen krijgt wanneer dit intergemeentelijk wordt opgezet.
Herne woonwinkel.
U bent hier Start wonen en bouwen woonwinkel. Wilt U uw woning verbouwen aanpassen of renoveren? Weet U niet goed hoe er aan te beginnen? Op welke premies U recht heeft? Ziet U door het bos de bomen niet meer? Dan kan U bij ons terecht. Zowel technisch als sociaal advies is volledig gratis. U bent steeds welkom tijdens onze permanenties of na afspraak. Wanneer U in de onmogelijkheid verkeert om bij ons te komen komen wij graag bij U. Algoetstraat 31 1750 LENNIK. Sociaal Adviseur Nele Vandercammen 0490 11 11 96.
Woonwinkel Stad Sint-Niklaas.
U kan in de woonwinkel terecht met al uw vragen over wonen premies en andere voordelen huren en verhuren sociale woonleningen woningkwaliteit woningnood discriminatie op het vlak van huisvesting. De woonwinkel is er voor iedereen. Via informatie advies en begeleiding zet de woonwinkel u op het juiste spoor in uw zoektocht naar een oplossing. De woonwinkel werkt op vraag. Voor iedereen zowel voor huurders eigenaar-bewoner eigenaar-verhuurder toekomstige eigenaar of thuisloze wordt er naar een passende oplossing voor zijn of haar woonprobleem gezocht.

Contacteer ons