Meer resultaten voor Design interieur

Design interieur
Voor elk design een passend interieur! Dewaele.
26 /09/16 Voor elk design een passend interieur! Van 14 tot 23 oktober vindt het walhalla van design en interieur plaats: op INTERIEUR in Kortrijk Xpo duik je onder in verschillende kamers, decoratiestijlen en sferen. Vele gevestigde namen, de avant-garde uit de designwereld en tonnen inspiratie in het thema SilverLining Interiors: dat is wat de beurs voor jou in petto heeft.
LIMBURG @ INTERIEUR KORTRIJK Nieuws Design Cultuurplatform Limburg.
Corkinho werd op die manier opgericht in 2013, Caroline Das en Kim Nivelle namen in 2012 deel aan Marked. Beide labels werden door Design Platform Vlaanderen geselecteerd en krijgen als beloftevol, Vlaams designlabel een gratis stand op Ventura Interieur. DAMN VENTURA INTERIEUR WWW.DAMN.BE.
Medi Design Interieur en totaalconcept voor apotheek en medische sector.
Medi Design is gespecialiseerd in interieurbouw voor apotheken en praktijken van artsen. U kunt bij ons terecht voor alles: van ontwerp tot realisatie. De volledige productie gebeurt in ons bedrijf. En ook de plaatsing is in handen van onze eigen mensen.
Evolution Design Meubelen Design meubelen met een ziel.
Evolution Design heeft een top aanbod design meubelen, allemaal gekozen met veel zorg en oog voor detail. Bij ons vind je meer dan 50 design merken voor je interieur. Topadres voor designliefhebbers. Evolution Totaalprojecten is een architectenatelier en interieurwinkel in één!
Interieurkabinet winkel, architect en aannemer.
Win je lampen! Ontwerp op maat. Verbouwing op maat. Onze nieuwsbrief ontvangen? drabstraat 8 c. 015 42 12 00. 09 372 99 59. Privacy en cookiebeleid. Win je lampen! Ontwerp op maat. Verbouwing op maat. No products in the cart.
Exclusieve tote bags bij abonnement Kwintessens tijdens Interieur Design Vlaanderen.
Tom Hautekiet voor Kwintessens. Neem een abonnement op Kwintessens tijdens Interieur en ontvang een exclusieve tote bag, ontworpen door een Vlaamse designer. Kwintessens, tijdschrift over design en mode, staat dit jaar centraal op de stand van Design Vlaanderen op Interieur.
Puur Design Interieur Design Meubels.
Arva Lounge sledevoet. Qlocktwo Classic Copper. Biegert Funk GmbH Co. liefde voor design Wat doet Puur Design interieur nog meer? meubels op maat. Uw droommeubel op maat gemaakt. Van 3D-ontwerp tot realisatie. Hulp nodig bij het inrichten van uw huis?
Ziyan Interieur Design Lommel Barrier Luikersteenweg, Luikersteenweg 96A Vloerenleggers mozaïekbewerkers goudengids.be.
Eigenaar van dit bedrijf? Wat is een geverifieerd bedrijf? Deel deze pagina. Gelieve iets in te vullen alvorens dit te delen. Ziyan Interieur Design. Luikersteenweg 96A, 3920 Lommel. Een recensie schrijven? Een recensie schrijven? 011 66 69 00 0471 34 25 56.
Design interieur Nieuwe Peugeot 308 SW.
Het uitgepuurde design is onuitgegeven en zeer innoverend in de autowereld. Op de 29e editie van het Festival Automobile International kreeg de nieuwe Peugeot 308 SW de prijs van Plus Bel Intérieur 2013 zowel berline als SW toegekend voor een jury van experts en personaliteiten, niet alleen uit de autosport maar ook uit de wereld van de architectuur, mode, design, cultuur en media. Deze onderscheiding geldt voor de originaliteit, moderniteit en kwaliteit van de Peugeot i-Cockpit als typerend onderdeel van Peugeot-interieurs. Een klein stuur, head-up display, groot 97, touch screen en hoge middenconsole staan garant voor een weergaloze en hoogwaardige rijervaring. Het interieur van de nieuwe Peugeot 308 SW valt op door zijn uitgepuurde stijl.
Interieurdesigner.be Interieur Wonen Design.
De Back to School stoel van het Nederlandse interieurmerk Zuiver is een vintage schoolstoel in een design jasje. Deze stoel is door zijn eenvoudigheid in elk interieur toe te passen en zal je ruimte helemaal doen opfleuren door de retro kleuren.
DIVAA DESIGN INTERIEUR ARCHITECTUUR.
JURGEN VAN DURME ARCHITECT/ZAAKVOERDER. T 09 369 53 00 M 0477 25 67 95 JURGEN@DIVAA.BE. HOVENIERSTRAAT 2 BUS 01 9230 WETTEREN. ELKE VAN DE MERCKT INTERIEUR ARCHITECT / ZAAKVOERDER. T 09 369 53 00 M 0486 92 32 52 ELKE@DIVAA.BE.

Contacteer ons